Черевики Гетьман

STIMUL
2130.00
. 00
Наші короткі тактичні черевики забезпечують надійний захист у зиму або демісезон. Вони виготовлені з високоякісної шкіри замші, яка має гідрофобне покриття, гарантуючи захист від промокання навіть у важких умовах.
Вставки з тканини Кордура, які просочені водовідштовхувальною рідиною, роблять ці черевики ще надійнішими. Захисна накладка на зовнішньому носку і термопластичний матеріал на носку та заднику забезпечують додатковий захист від пошкоджень та подовжують термін служби взуття.
Мембрана COMPAR LISO витримує стовп води на глибині 10 метрів, що робить ці черевики ідеальними для екстремальних умов та забезпечує надійний захист під час активних прогулянок у вологому середовищі.
Сучасний утеплювач IBILINE складається з нетканих матеріалів, які включають поліестер та вовну (60% поліестеру, 40% вовни). Він забезпечує комфорт та тепло від +5°C до -15°C, гарантуючи ваш комфорт навіть при низьких температурах. Обирайте наше взуття для найвищого рівня комфорту та надійності під час будь-яких пригод

Характеристика:
Взуття - Черевики тактичні
Верх виробу - Натуральна шкіра / замш / + тканина CORDURA
Підкладка - COMPAR LISO /MEMBRANA
Підошва - маслобензостійка
Устілка - анатомічна, вставна
Сезон - Зима / Демі
Розмірний ряд - з 39 по 46р.
Вага напівпари - 650 г
Упаковка - коробка


* Увага! Колір і відтінок може відрізнятися, залежно від налаштувань монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.